Galerie t Spinsel op Terschelling

vanaf 5 mei exposeer ik voor drie maanden bij Galerie t Spinsel op Midsland op Terschelling.

kunst10daagse 2022

Na drie turbulente jaren zowel prive als collectief, ben ik er weer. In oktober 2022 zijn mijn schilderijen weer te zien bij Rituals aan de stationsstraat in Bergen.

Kunst10daagse Bergen 2019

Dit jaar exposeer ik weer bij Rituals op de stationsstraat in Bergen. De kunstdagen vindt plaats van 18-10 t/m 27-10. Mijn vertrouwde stijl zal te zien zijn, maar tevens zult u een nieuwe stijl van mij zien. Na een periode van verstilling en rust, komt er nu meer beweging in mijn werk naar voren. Ik hoop u daar te ontmoeten. Ik ben aanwezig op zaterdag 19-10, woensdag en donderdag en het gehele laatste weekend.

Atelier Zuiderhoofdstraat 14 Krommenie

Sinds oktober maak ik gebruik van de grote ruimte op de Zuiderhoofdstraat 14 in Krommenie. Ik geef daar mijn lessen en ben tevens op afspraak aanwezig als u mijn schilderijen wilt bekijken. Bij interesse kunt u bellen naar 06-41247755.

Kunst10daagse Bergen 2018

Ook dit jaar waren het waren het weer 10 gezellige, kunstzinnige en succesvolle dagen. Mijn werk was te zien en te koop bij Rituals op de stationsstraat.

De Groene Hart kunstprijs

Het betrof de tiende editie van de kunstcompetitie die tweejaarlijks door Stichting Kunstpromotie Groene Hart wordt georganiseerd. Deze jubileumeditie kreeg als thema 'Licht, Leven, Landschap'. 156 kunstenaars uit heel Nederland hebben hun werk ingeleverd: 81 amateurs en 75 professionals.
Onder de professionals ben ik net buiten de prijzen gevallen, maar met mijn plaats bij de beste 10 ben ik meer dan blij.

Nationale kunstdagen 2017

Zaterdag 11 en zondag 12 november 2017 van 11:00 tot 17:30
Beursfabriek, Symfonielaan 5 in Nieuwegein

Kunst10daagse Bergen 2017

Tijdens de Kunst10daagse 2017 exposeer ik bij Rituals op de stationsstraat 1 in Bergen. Het thema van de kunst10daagse van dit jaar is "Verwondering". Verwondering is voor mij; de dingen zuiver waarnemen zonder verwachtingen en zonder oordeel. Het wonder in de dingen om ons heen ervaren. Hoe meer we geleerd en ervaren hebben met onze ratio, hoe troebeler deze waarneming wordt. Kinderen kunnen zich nog heel goed verwonderen. Ik heb daarom in mijn schilderijen van dit jaar door de ogen van een kind deze verwondering vast proberen te leggen, in de hoop ook u te kunnen verwonderen!

De Kunst10daagse vindt plaats van vrijdag 20 tot en met zondag 29 oktober. De meeste locaties zijn gratis toegankelijk en dagelijks geopend van 11.00 - 17.00 uur. Wij hopen u graag te verwonderen. Tot ziens in oktober.

Art Zaanstad 2017

16, 17 en 18 juni 2017. Artzaanstad is een eigentijds en verrassend evenement voor iedereen die zich graag laat verrassen en inspireren. Drie dagen lang valt er van alles te zien en te beleven op het gebied van kunst, bijzondere ontwerpen en sieraden. Artzaanstad wordt georganiseerd op het inspirerende en prachtige Hembrugterrein op de grens van Zaandam en Amsterdam.  

Art Grave 2016

Beursdeelname 21-10 t/m 23-10:
Wat is Art Grave? Art Grave is een kunstbeurs en belevingsevent op de grens van Brabant, Gelderland en Limburg, met gerenommeerde kunstenaars uit heel Nederland. Schilderijen, grafiek, beelden, glas, sieraden en conceptuele kunst. Bijzonder aan deze kunstbeurs is niet alleen dat je alle kunst mag bekijken, maar ook dat de werken zowel te koop als te huur zijn. En de mogelijkheid tot een meet-and-greet met de kunstenaars zelf. Zij presenteren hun eigen kunstwerken en je kunt dus gemakkelijk met de kunstenaar in gesprek gaan. Een keur aan kunstenaars met nationale en internationale faam.

RITUALS... Bergen

Tijdens de kunst10daagse van Bergen zal ik mijn werk exposeren bij RITUALS... aan de Stationsstraat 1.
Wat is de Kunst10daagse? De Kunst10daagse is een evenement waarbij ruim 200 kunstenaars exposeren op bijna evenzoveel locaties in het lommerrijke kunstenaarsdorp Bergen en in het stranddorp Bergen aan Zee in Noord-Holland. Traditioneel vindt dit culturele herfstfestival medio oktober plaats. De Kunst10daagse is breed geprogrammeerd met een artistiek en toegankelijk palet van schilderkunst, beeldhouwwerk, installaties, fotografie, etsen en keramiek. Daarnaast staan er op diverse locaties in Bergen en Bergen aan Zee muziek- en toneelvoorstellingen op het programma.

Nationale kunstdagen Ahoy

Beursdeelname:
Op zaterdag 12 en zondag 13 november vinden de Nationale Kunstdagen voor de zevende keer plaats. In Rotterdam Ahoy exposeren dan meer dan 200 kunstenaars, die door het publiek en deskundigen hoog worden gewaardeerd. Bezoekers kunnen in november genieten van bijna 1.500 kunstwerken. Bijna elke kunstvorm is vertegenwoordigd: schilderijen, keramiek, tekeningen, fotografie, bronzen beelden, houten objecten, sieraden en nog veel meer disciplines worden geëxposeerd en te koop aangeboden door de makers van de kunstwerken zelf. De beurs is geopend van 11:00 tot 17:30 en ik sta er ook!

Art Grave

In het weekend van 23-24-25 oktober sta ik met mijn nieuwste kunstwerken op Art Grave, een nieuwe kunstbeurs op de grens van Brabant, Gelderland en Limburg, in het Arsenaal van Jan des Bouvrie. Een schitterend complex. Op de beurs presenteren kunstenaars uit het hele land hun eigen werk, dat zowel te koop als te huur is. Direct contact met de kunstenaars zelf dus. Bovendien is er plaats voor enkele talentvolle recent afgestudeerden van Fontys, hogeschool voor de kunsten uit Tilburg.

Expositie "Das mooi Saens"

Van 3 t/m 31 oktober is mijn werk te zien in het kunstcentrum van Zaandam. Samen met Gea Zwart, Stella Burggraaf, Marjolein Lensink, Marcel Moek en Monica Schumacher zijn we de zes Zaanse kunstenaars die dit jaar zijn geselecteerd voor deze expositie. De expositie Das mooi Saens! zal worden geopend door Bas Husslage op 3 oktober om 15:00h. Bas is cultureel ondernemer, schrijver, voormalig stadsdichter en medeoprichter van Stichting Monet in Zaandam. Hij heeft een grote passie voor de Zaanstreek en zal deze passie geïnspireerd met ons delen op zaterdag 3 oktober. Ook hebben we een bijzondere nieuwe gast in Het Kunstcentrum, namelijk Brouwerij Breugem. Deze Zaanse brouwerij zal tijdens de opening speciaalbier van een hoge kwaliteit zonder te veel fratsen gaan tappen, een beetje zoals de Zaankanter zelf. En als laatste hebben we natuurlijk ook muziek. Marcel Moek, Zaans kunstenaar en componist, zal zijn muzikale visie op de Zaanstreek en kunst live ten gehore brengen. We hopen je op zaterdag 3 oktober te mogen verwelkomen in Het Kunstcentrum. Het werk van de kunstenaars is trouwens tijdens de opening met 20% korting te koop.

doopsgezinde vermaning Krommenie

Tijdens het Open-Monumenten-weekend op 12 en 13 september 2015 bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in dit sfeervolle kerkje. Niet alleen kunt u dit historische pand bezichtigen, maar ook de werken van Negin Kianfar en die van mij zijn het hele weekend te zien.

Amsterdam int'l Art Fair

Op 28-29 augustus 2015 ben ik te zien op booth 58 op de eerste editie van de Amsterdam International Art Fair. De kunstbeurs voor hedendaagse kunst wordt gehouden in de Beurs van Berlage, Damrak 243, 1012 ZJ in Amsterdam gelegen op een toplocatie. Amsterdam Int'l Art Fair presenteert een gevarieerde line-up van circa 100 exposanten uit Nederland en van over de gehele wereld.

BEZOEK DE KUNSTBEURS:
Vrijdag 28 augustus 2015: VIP Private View en Vernissage € 10 euro: 18.00uur - 21.00uur 
Zaterdag 29 augustus 2015: Gratis toegang 11:00uur - 17.00uur (Global Art Awards Ceremony om 16.00 uur) 

Art Zaanstad

12, 13 en 14 juni sta ik met mijn schilderijen op Art Zaanstad.
Art Zaanstad is een toonaangevend kunstevenement op de grens van Amsterdam en Zaandam. Het historische Hembrugterrein staat 12, 13 en 14 juni in het teken van kunst, design en sieraden. Schilderijen, beelden en fotografie van gerenommeerde kunstenaars uit heel Nederland. Kom genieten van hedendaagse kunst, het Hembrugterrein en muziek!

Meer informatie? Kijk op www.ARTznstd.nl
Openingstijden: 
vrijdag 12 juni     12:00 - 19:00 vanaf 17:00 feestelijk programma
zaterdag 13 juni  12:00 - 19:00
zondag 14 juni    12:00 - 19:00
Catering wordt verzorgd door Restaurant en brasserie De Hoop op d'Swarte Walvis

Entree: 10,00 euro (gratis parkeren en brochure)
Locatie: Monumentale Hembrugterrein, Hemkade 18 Zaandam

Expositie in hotel Nassau Bergen.

Vanaf 07 april 2014 zijn mijn schilderijen te zien in hotel Nassau Bergen in Bergen aan zee. Zondag 18 mei is er een borrel in de bar van het hotel. Iedereen is dan welkom tussen 15:00 en 17:00 uur om de schilderijen te bekijken en eventueel het "verhaal" achter het schilderij van mij te horen.
Met dank aan de eigenaren van het hotel, Martine en Wok hoop ik jullie daar te mogen ontvangen op een zonnige stranddag!

Website online!

Vanaf vandaag zijn mijn schilderijen online te bekijken. Veel gebeurtenissen in mijn leven geven mij inspiratie om te schilderen, dus er komen regelmatig nieuwe schilderijen bij.